21 juni 2011

A casual look


Yesterday I had my final interview at school. The first year of my study is over. This first year has really flown by. But it gave me amazing new friends. Without them it would have been very different and my year would not be finished so successful. Now I have summer vacation and Í really need it, even though I have been away for week. So I'm going to relax and I have more time to blog;). Only the weather should still change, but then I'm happy!
Have a nice Tuesday!!

Gisteren had ik mijn eindgesprek op school. Het eerst jaar van mij studie is voorbij. Het eerste jaar is echt voorbij gevlogen. Maar ik heb geweldige nieuwe vrienden ontmoet. Zonder hun zou het jaar heel anders zijn geweest en zou mijn eerste jaar niet zo succesvol zijn geeindigd. Nu heb ik heerlijk zomervakantie en ik was er echt aan toe, ook al ben ik al een weekje op vakantie geweest. Dus nu ga ik heerlijk relaxen en ik heb meer tijd om te bloggen;). Alleen het weer moet nog veranderen, maar dan ben ik blij!
Een hele fijne dinsdag!!


knitted top/shirt from H&M
Jeans from H&M (destroyed by myself)
Ballerinas from Zara
Sunglasses from RayBan


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...