28 juni 2011

Dutch Summer

 
The weather yesterday was lovely. It was around the 30 degrees. I really enjoyed the weather. I layed in the sun in the garden and later in the afternoon I had Graduation Ceremony of my boyfriend Jeroen. I will post about that tonight or tomorrow;). In the evening I went with my friends to "Eiland van Maurik". This is a sort of beach. It was a lovely day, hopefully there will me more this summer. I hope you all have a nice day!

Het weer van vandaag was heerlijk. Het was rond de 30 graden. Ik heb er echt van genoten. Ik heb wat in de zon gelegen in de tuin en later in de middag ben ik naar diploma uitreiking geweest van mijn vriend Jeroen. Daarover zal ik vanavond of morgen posten;). In de avond ben ik met vrienden naar het "Eiland van Maurik" geweest. Dit is een soort strand. Het was echt een heerlijke dag, hopelijk zullen er meer volgen deze zomer. Ik hoop dat jullie allemaal fijne dag hebben!What I wore:
Top/dress from H&M
Demin Short from Bershka
Sandals from 3 years ago
Sunglasses from RayBan


2 opmerkingen:

  1. I love your outfit and shoes also! You're beautiful!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful sandals!! :)
    It was sunny too here in Italy ;)
    Virgi

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...