22 juni 2011

LeatherYesterday I went to the gym. The last time I went there was more then 6 weeks ago. So I was really exhausted. The rest of my first official vacationday I haven't done much. Except cleaning my room, that was nessesary. Also it was the first day of summer. Unfortunately not the weather in Netherlands. It's for this time of year cold. It's about 19/20 degrees. That's why I could wear my leather legging;). See below here the rest of my outfit.

Gisteren ben ik naar de sportschool geweest. De laatste keer dat ik daar ben geweest is meer dan 6 weken geleden. Dus ik was erg uitgeput. De rest van mijn eerste officiƫle vakantiedag heb ik niet veel gedaan. Behalve mijn kamer opruimen/schoonmaken, dat was echt nodig. Ook was het de eerste zomerdag. Helaas niet het weer in Nederland. Het is voor de tijd van het jaar best fris. Daarom kon ik gisteren mijn leren legging aan;). Zie hieronder de rest van mijn outfit.


Top with print from Stradivarius
Leather legging from EDC by Esprit
Sandals from 4 years ago
Silver bracelets from H&M
Watch from Regal
Earrings from Stradivarius


1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...