30 juni 2011

New in!

Pink blazer from Zara

Yesterday I went Shopping with a friend in "Utrecht". I Was looking for a perfect jeans, but came home with these items/pieces. I finally found the perfect pink blazer. I was looking for this piece so long, but the were always not in my size or do not fit. I'm know looking futher for a jeans at the website JeansOnline . They have so much choice that I realize I don't even know what for jeans I want. But they certainly have plenty of nice pants.

Gisteren ben ik wezen winkelen met een vriendin in Utrecht. Ik was op zoek naar de perfecte spijkerbroek, maar ik kwam thuis met deze kleren en sieraden. Ik heb eindelijk mijn perfecte roze blazer gevonden. Ik was er echt al heel lang op zoek naar, maar ze waren vaak niet meer in mijn maat of ze zaten niet goed. Nu ben ik weer verder aan het zoeken voor een spijkerbroek op de website JeansOnline . Zij hebben zoveel keus dat ik me realiseer dat ik niet eens weet wat voor soort spijkerbroek ik wil. Maar zij hebben in iedergeval genoeg leuke broeken.

 Gold necklace with keys from Six

 Ring from H&M


Blue top from Zara

5 opmerkingen:

 1. Love love love th blazer, the colour is gorgeous! Zara is great for jackets.

  beautifulandamned.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. the blazer is gorgeous! i want to buy the electric blue one.xoxo
  myclosetmii.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love the blazer :D

  Follow me, if you still aren't ;)
  http://ladyfashionoui.blogspot.com/
  Have a fashionable day! <3
  XOXO
  IT *

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I want that blazer :O
  !!!
  fashiono2.blogspot.com
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love all the pieces you bought!
  And this pink blazer is so so wonderful.
  I wish it's not that expensive and I wish I had money!
  loving the ring too.
  <3

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...