6 november 2011

Fashion and Art Event


Friday night I went to the Fashion and Art event that blogger Sharmila from Just Sayin had organized. She was also one of the Guest Bloggers from October of Follow Fashion. I also met Marlou from Follow Fashion. She is the founder of the website and such a sweet person. Here are some photos I shot that night. I hope you all have/had an amazing weekend?!

Vrijdag avond ben ik naar het Fashion and Art event geweest, dat was georganiseerd door blogger Sharmila van Just Sayin. Zij ook een van de Guest bloggers van oktober voor Follow Fashion. Ik heb ook Marlou ontmoet, zij is de oprichter van Follow Fashion en een ontzettend aardig. Dit zijn wat foto's die ik vrijdag avond gemaakt heb. Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben (gehad)?!


6 opmerkingen:

 1. hee leuke post, ik zie mezelf op twee foto's staan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awww im a freak of rings!!! love all them!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, nice jewelry! would get most of it if i had that much of money!
  and i love the sweets, they look delicious!
  Dolly, xo
  Unicorns, Heels and American Dreams

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de foto's waar ik op sta gebruikt in mijn artikel http://fashionwien.blogspot.com/ natuurlijk met bronvermelding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat mn collectie op je blog staat! :)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...