Home / Fashion & Beauty  / Fashion  / Black and Yellow

Black and Yellow

It’s not so cold as it was before, thankfully! So I can Finally wear my Nowhere shoes. I wore those amazing shoes monday with my new neon yellow knit. What do you think?
Het is gelukkig niet zo koud meer zoals het eerst was. Dus kan ik ook eindelijk mijn Nowhere schoenen dragen. Ik droeg deze schoenen maandag, samen met mijn neon gele trui. Wat vinden jullie van de outfit?

What I wore:
Knit and leather jacket from Zara
Pants from NewYorker
Shoes from Nowhere bought on Nelly.com
YSL look a like ring from Sieradenkistje.nl
Scrabble ring and bracelet from Modemusthaves.com
Munt bracelets from lexingtonavenue.nl
Pink Ribbon bracelet
Share Button

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben de oprichtsters van deze websites en deel dagelijks de leukste tips, weetjes, inspiraties op het gebied van mode, beauty, interieur en nog veel meer. Heel veel plezier!

52 COMMENTS

POST A COMMENT