Home / Fashion & Beauty  / Fashion  / Shoe addiction

Shoe addiction

Shoes nelly.com
My name is Laura and I’m a shoe addict! Yes I am and that all because of Nelly.com. They’ve so many amazing shoes for a good price. Yesterday I visited the site again and saw some nice new shoes. I need to have them all, maybe I should go on a shoe diet? These shoes were my favorites. Which one is your favorite?

Mijn naam is Laura en ik ben verslaafd aan schoenen! Ja echt waar en dat komt allemaal door Nelly.com. Zij hebben zoveel geweldige schoenen voor een ontzettend leuke prijs. Gisteren heb ik weer eens de site bezocht en zag ik ontzettend veel leuke nieuwe schoenen. Ik wil ze het liefst allemaal hebben! Misschien is een schoenen diet niet zo gek idee. Deze schoenen waren mijn favorieten. Welke is jouw favoriet?

Share Button

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben de oprichtsters van deze websites en deel dagelijks de leukste tips, weetjes, inspiraties op het gebied van mode, beauty, interieur en nog veel meer. Heel veel plezier!

36 COMMENTS

POST A COMMENT