30 mei 2012

Back in Munich


Just a short post, I'm back in Munich after 5 days at home. This is also the last month of my adventure here. I landed yesterday evening so I didn't had any time to schedule a post. So you will see al my birthday photos and outfit in the next days. 

Even een korte post, ik ben weer terug in M√ľnchen na 5 dagen in Nederland te zijn geweest. Deze maand is het ook alweer de laatste maand van mijn avonturen hier. Ik ben gisteravond geland, ik had dus geen tijd meer om een post in te plannen. Dus de foto's van mijn verjaardag en outfit kunnen jullie de komende dagen op de blog verwachten. 

P.S. Thank you to everyone who wished me a happy birthday!

4 opmerkingen:

 1. Happy belated birthday!! Have a safe trip to Munich too. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier nog daar! geniet er van.
  xoxo
  www.lesismoreblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hope you have a safe trip!! I'm so inspired to travel!!

  fashionqueen294.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier nog de rest van de dagen :D

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...