17 mei 2012

Pin it!Some random inspirations I pint on Pinterest. If you have Pinterest too, you can follow my profile and pins here! Let me know when you're following me;). 

Wat random inspiraties die ik heb gepint op Pinterest. Heb je ook Pinterest, dan kan je mijn profiel en pins hier volgen! Laat je me weten als je mij (al) volgt? 


 


12 opmerkingen:

 1. Pinterest is heerlijk! Kan er de hele dag plaatjes kijken en het verveeld niet! Leuke plaatjes heb je trouwens gepint! Helaas kan ik via onze computer en laptop via welke server dan ook NIKS uploaden, Baal, Baal. Toevallig tips:$?

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Pinterest is zo verslavend :-).

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love it!!

  http://estilohedonico.blogspot.pt/

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gave post,Schiterende foto s!
  Bedankt voor je lieve reactie!x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een aantal dagen geleden 'ontdekte' ik pinterest ook eindelijk. Vandaag kreeg ik dan de uitnodigingsmail om me aan te melden en ook mijn eigen pagina aan te maken. Zo gezegd zo gedaan.Het is nog even proberen, zoeken en uitvogelen hoe het allemaal precies werkt.
  Máár ik volg je hoor! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke foto's!
  Die armbandjes op de laatste foto zijn heel mooi :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey!(:
  Ik volg je nu op pinterest, hier is mijn account: http://pinterest.com/fashionunited/
  En wat leuk dat ze je gefeatured hebben op girlscene! (:
  xxx
  http://f-a-s-h-i-o-n-u-n-i-t-e-d.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...