Home / Fashion & Beauty  / Fashion  / H&M Autumn/Winter ’13 Wishlist

H&M Autumn/Winter ’13 Wishlist

|| SHIRT || SKIRT || HAT || PANTS || BLAZER || TOP || DRESS || BAG || 
Oh how I love the new collection from H&M!  I must say, H&M is doing great because every season I like the collection more and more! And of course, I can’t wait for H&M pour Isabel Marant. But for now there are still some items I would like to add to my wardrobe, even though I already bought a lot of items from H&M. You can see my wishlist above here. Wanna know what I already bought? You can check it out HERE
Oh wat vindt ik de nieuwe collectie van H&M geweldig! Ik moet zeggen dat H&M het steeds beter doet naar mijn mening wat collectie betreft, want ze worden steeds leuker en leuker. En natuurlijk kan ik al helemaal niet wachten tot de H&M pour Isabel Marant collectie.Voor nu zijn er een aantal items die ik graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen, ook al heb ik al een heleboel H&M aankopen gedaan laatst. Hierboven zie je mijn H&M wishlist. Wil je weten wat ik al gekocht heb afgelopen week? Je kunt het HIER allemaal bekijken. 

Share Button

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben de oprichtsters van deze websites en deel dagelijks de leukste tips, weetjes, inspiraties op het gebied van mode, beauty, interieur en nog veel meer. Heel veel plezier!

13 COMMENTS

POST A COMMENT