H&M Autumn/Winter ’13 Wishlist

|| SHIRT || SKIRT || HAT || PANTS || BLAZER || TOP || DRESS || BAG || 
Oh how I love the new collection from H&M!  I must say, H&M is doing great because every season I like the collection more and more! And of course, I can’t wait for H&M pour Isabel Marant. But for now there are still some items I would like to add to my wardrobe, even though I already bought a lot of items from H&M. You can see my wishlist above here. Wanna know what I already bought? You can check it out HERE
Oh wat vindt ik de nieuwe collectie van H&M geweldig! Ik moet zeggen dat H&M het steeds beter doet naar mijn mening wat collectie betreft, want ze worden steeds leuker en leuker. En natuurlijk kan ik al helemaal niet wachten tot de H&M pour Isabel Marant collectie.Voor nu zijn er een aantal items die ik graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen, ook al heb ik al een heleboel H&M aankopen gedaan laatst. Hierboven zie je mijn H&M wishlist. Wil je weten wat ik al gekocht heb afgelopen week? Je kunt het HIER allemaal bekijken. 

Share Button

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *