Home / Fashion & Beauty  / Beauty  / New year, new haircut: een lange bob

New year, new haircut: een lange bob

 3

Een nieuw jaar, een nieuw begin, vol met avondturen en een nieuw kapsel. Ja je leest het goed. Na jarenlang trouw hetzelfde kapsel te hebben gehad was het tijd voor verandering. En hoe kan je het jaar beter beginnen dan met een fris nieuw kapsel? 

Eind 2014 heb ik eindelijk mijn hbo-diploma behaald en ben ik ‘eigen ondernemer’ geworden. Een fase afgesloten en een nieuwe fase is begonnen. Dat vroeg natuurlijk om een nieuw, volwassen, kapsel. Degene die mij op Instagram volgen wisten waarschijnlijk al dat ik al een tijdje een ander kapsel wilde, een lange bob welteverstaan. Want wat Lauren Conrad kan, kan ik ook! Na ontzettend veel leuke en positieve reacties op Instagram besloot ik het ook echt te doen. Zo gezegd, zo gedaan. De dag voor Oud & Nieuw zat ik dan ook bij Markanti Hair & Beauty in de kapersstoel en zei ik bye bye tegen mijn lange lokken. Nu loop ik alweer bijna een week met een lange bob en prachtige highlights in mijn haar en heb ik nog geen seconde spijt gehad van het afknippen van de lange lokken, mede dankzij de enthousiaste en fijne behandeling bij Markanti in Veenendaal.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kapsel? 

2 4

Share Button

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben de oprichtsters van deze websites en deel dagelijks de leukste tips, weetjes, inspiraties op het gebied van mode, beauty, interieur en nog veel meer. Heel veel plezier!

65 COMMENTS

POST A COMMENT