Home / Fashion & Beauty  / Blogger look of the week  / Blogger look of the week: Sea of Bees

Blogger look of the week: Sea of Bees

Blogger look of the week - seaofbeesnyc5

Weet je even niet wat je aan wilt trekken en/of ben je op zoek naar leuke outfit inspiraties? Je kan je natuurlijk laten inspireren door magazines, lookbooks, campagnes, modellen, celebrities, maar mijn persoonlijke bron van outfit inspiraties zijn toch wel blogs. 

Dat is ook één van de redenen waarom ik met deze nieuwe rubriek, de Blogger look of the week, begin. Vandaag is het dan eindelijk tijd voor de eerste post in deze rubriek. Ik heb gekozen voor deze look van Bo van de blog Sea of Bees. Een van mijn favoriete blogs op het moment. Waarom? De Nederlandse Bo woont in New York, big big big PLUS, is prachtig, plaatst bijzonder mooie foto’s en draagt altijd outfits die ik ook zo (graag) zou willen dragen! Van deze blog heb ik trouwens ook een lijstje NYC hotspots gehaald voor mijn New York citytrip in mei.

Meer van en over deze outfit vind je HIER.

Blogger look of the week - seaofbeesnyc Blogger look of the week - seaofbeesnyc3 Blogger look of the week - seaofbeesnyc4 Blogger look of the week - seaofbeesnyc1 Blogger look of the week - seaofbeesnyc2

Zou jij jouw outfit hier ook wel eens willen zien? Lees hier wat je daarvoor moet doen!

Foto’s: Marinke Davelaar

Share Button

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben de oprichtsters van deze websites en deel dagelijks de leukste tips, weetjes, inspiraties op het gebied van mode, beauty, interieur en nog veel meer. Heel veel plezier!

3 COMMENTS
  • Marloes 18 maart 2015

    Wat een mooie foto’s en geweldige stijl heeft ze. Ik ga gelijk d’r blog bekijken!

  • Kim 18 maart 2015

    Super leukk

  • Cherel 19 maart 2015

    Mooie outfit heeft ze aan. Ik volg haar nu al een tijdje op Instagram en ze heeft een toffe stijl. Leuk dat ze in New York woont, aangezien ik daar op dit moment zit ;-).

POST A COMMENT