Blogger look of the week: Sea of Bees

Blogger look of the week - seaofbeesnyc5

Weet je even niet wat je aan wilt trekken en/of ben je op zoek naar leuke outfit inspiraties? Je kan je natuurlijk laten inspireren door magazines, lookbooks, campagnes, modellen, celebrities, maar mijn persoonlijke bron van outfit inspiraties zijn toch wel blogs. 

Dat is ook één van de redenen waarom ik met deze nieuwe rubriek, de Blogger look of the week, begin. Vandaag is het dan eindelijk tijd voor de eerste post in deze rubriek. Ik heb gekozen voor deze look van Bo van de blog Sea of Bees. Een van mijn favoriete blogs op het moment. Waarom? De Nederlandse Bo woont in New York, big big big PLUS, is prachtig, plaatst bijzonder mooie foto’s en draagt altijd outfits die ik ook zo (graag) zou willen dragen! Van deze blog heb ik trouwens ook een lijstje NYC hotspots gehaald voor mijn New York citytrip in mei.

Meer van en over deze outfit vind je HIER.

Blogger look of the week - seaofbeesnyc Blogger look of the week - seaofbeesnyc3 Blogger look of the week - seaofbeesnyc4 Blogger look of the week - seaofbeesnyc1 Blogger look of the week - seaofbeesnyc2

Zou jij jouw outfit hier ook wel eens willen zien? Lees hier wat je daarvoor moet doen!

Foto’s: Marinke Davelaar

Share Button

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *