WE Fashion lanceert parfum voor mannen en vrouwen

WE-NUMBER-ONE-HE-_-SHE

 

Onder het mom ‘opposites attract’ lanceert WE Fashion haar eerste Fragrance: WE He & She Number One. WE Fashion heeft twee geuren ontwikkeld die elkaar perfect aanvullen, maar ook afzonderlijk van elkaar gedragen kunnen worden. Een krachtige en kruidige eau de toilette voor hem en een zachte romantisch eau de parfum voor haar.

HE NUMBER ONE
Spice meets freshness in He Number One. De geur voor hem opent krachtig met bergamot, maar is ook sportief door een frisse mix van citroen en pompelmoes. Kruidige nootmuskaat, sensuele patchoeli en warm sandelhout balanceren de geur met een licht zoete vleug van paarse roos.

WE-NUMBER-ONE-HE-_-SHE_HE

SHE NUMBER ONE
De lichte romantische geur opent met een verfrissende golf van citroen en groene munt. Gevolgd door een vrouwelijk hart van witte bloemen en zomerjasmijn. She Number One bereikt haar hoogtepunt in de basis met het verleidelijke aroma van ontwapenende Braziliaanse rozen.

WE-NUMBER-ONE-HE-_-SHE_SHE

WE Number One He & She is vanaf oktober 2015 verkrijgbaar voor € 24,99 bij geselecteerde WE Fashion stores en op www.wefashion.nl

Share Button

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *