Doutzen is het nieuwe gezicht van Hunkemöller en dit zijn de beelden

070_Designercollaboration_STARGLAMUFUNPADDED_STARGLAMBRAZR-092_39L

Lang was de vraag wie de opvolger van Sylvie Meis ging worden als merkambassadrice voor het lingeriemerk Hunkemöller. Maar gistermiddag is het mysterie tijdens een persevenement in Berlijn eindelijk onthuld. Niemand minder dan Doutzen Kroes is aan de slag gegaan met het merk. 

De collecties krijgen de naam “Doutzen’s Stories” en elke collectie vertelt wat over haar, of het nu gaat om haar lingerie, zwemkleding of haar eigen sportassortiment. Tijdens het persevenement presenteerde Doutzen de belangrijkste looks uit haar eerste lingeriecollectie voor Hunkemöller. De collectie weerspiegelt haar passie voor lingerie en omvat verschillende lingeriesets, body’s, een bralette met highwaist slip, een verleidelijke jumpsuit, een onderjurk en een kimono.

Doutzen Kroes over haar collectie: “Ik zit al een tijdje in de mode business, maar heb nog nooit de mogelijkheid gehad om mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen. Dit is een geweldige nieuwe kans voor mij! Ik ben echt trots om de wereld wat meer van mezelf en mijn passie voor lingerie te laten zien – met mijn collectie voor Hunkemöller. Het is een merk dat dichtbij me staat en waar ik mee ben opgegroeid in Nederland, een merk met een sterk erfgoed.“

De eerste “Doutzen’s Stories” lingeriecollectie is vanaf 27 oktober 2016 online verkrijgbaar met een exclusieve pre-sale en in de winkel vanaf 31 oktober 2016. De prijzen variëren van € 14,99 tot € 44,99.

040_Designercollaboration_STARGLAMPP_STARGLAMTANGASTRING_STARFLOCK PRINTSTAYUP_window-086 200_Designercollaboration_STARSPARKLEBALCONYPADDEDLONGLINE_STARSPARKLESB-102_39L

Bron: Hunkemöller

Share Button

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *