Alles wat je wilt weten over de Victoria’s Secret Fashion Show 2016

alles-wat-je-wilt-weten-over-de-victorias-secret-fashion-show-2016

We gaan richting het einde van het jaar en dat betekent niet alleen dat de feestdagen weer in zicht zijn, maar ook de dat het weer tijd is voor de bekendste modeshow: Victoria’s Secret Fashion Show. 

En nu het dichterbij komt, wordt er ook steeds meer bekend gemaakt over de Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Dit is wat je tot nu toe wilt weten:

1. De locatie van de show dit jaar is… PARIJS!! Zal het een Moulin Rouge-thema worden? Vorig jaar vond de show trouwens plaatst in Londen en de jaren daarvoor in New York, Miami, L.A. & Cannes.

2. De show wordt op 30 november opgenomen en wordt in Amerika op 5 december uitgezonden via CBS Television Network. Daarna zal het weer in 190 landen uitgezonden worden. Wanneer en op welke zender het in Nederland wordt uitgezonden is nog niet bekend.

3. De V.S. Angels zijn er ook weer allemaal bij. Tot nu toe zijn naast de Nederlandse Romee Strijd de volgende namen bevestigd: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Sara Sampaio, Stella Maxwell en Taylor Hill.

4. Het lingeriemerk heeft via haar Instagramaccount bekend gemaakt welke artiesten er dit jaar de muziek gaan verzorgen. Dit jaar zullen dit Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd zijn. Voor zowel Bruno Mars als The Weeknd hun tweede optreden tijdens de show en voor deze laatste genoemde helemaal speciaal. Zijn vriendin Bella Hadid ook meeloopt in de show.

GET EXCITED. @ladygaga, @brunomars & @theweeknd will perform at the 2016 #VSFashionShow! 👏 🎤

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

 

5. Vorig jaar maakten Kendall Jenner & Gigi Hadid hun debuut in de show. Ook dit jaar zal Gigi Hadid weer mee lopen. Net als haar zusje Bella Hadid.

6. Elk jaar kiest Victoria’s Secret een model die de showpiece, Fantasy Bra, mag dragen. Vorig jaar was Lily Aldridge de gelukkig met een Fantasy Bra van 1.6 miljoen Dollar. Dit jaar is de eer voor Jasmine Tookes. Dit jaar is de Fantasy Bra nog een stukje duurder met een waarde van 3 miljoen Dollar. 9000 edelstenen zijn met de hand gezet met diamanten en smaragden in 18-karaats goud en er is meer dan 700 uur aan gewerkt.

alles-wat-je-wilt-weten-over-de-victorias-secret-fashion-show-2016

7. Victoria’s Secret heeft bekend gemaakt dat ze ook met een nieuw parfum komen, het heet “Paris” en zal vanaf 1 december verkrijgbaar zijn. Model Stella Maxwell is naar verluidt het gezicht hiervan.

Ben jij ook zo benieuwd naar de show?

 

Share Button

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *