Last minute kerstinkopen? Dan moet je hier zijn

Het is aftellen geblazen, nog een paar nachtjes slapen en dan is het Kerst! Dat betekent gezelligheid, veel eten en cadeautjes. Daarover gesproken, heb jij al je kerstinkopen gedaan? Nog niet, kijk dan snel even hierhier of ga even langs deze tijdelijk hotspot: fonQ pop-up gift store. 

Voor wie fonQ  nog niet kent, fonQ is een warenhuis met ruim 60.000 producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje, je vindt het op fonQ.nl en nu ook tijdelijk in de fonQ pop-up gift store. Gevestigd in de gezelligste buurt van Amsterdam, mijn buurt, de Pijp.

Dus wil je nog snel een cadeautje shoppen en heb je geen tijd meer om online iets te bestellen, ga dan zeker hier even langs!

Data: tot en met 24 december

Adres: Sarphatipark 116, 1073 ED Amsterdam

Openingstijden: 
Ma t/m wo | 11:00 tot 19:00 uur
Donderdag | 11:00 tot 20:00 uur
Vr t/m za | 10:00 tot 19:00 uur
Zondag | 12:00 tot 18:00 uur
Share Button

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *