Designertassen Musthaves: de klassiekers

Designertassen de klassiekers

Ik heb een gigantische tassentik. Mijn moeder is een echte tassen verzamelaar en zelf heb ik ook een aardige collectie opgebouwd. Ik werk al ruim 1,5 jaar bij Michael Kors en  mijn liefde voor tassen is alleen maar meer gegroeid. Nu moet ik zeggen dat de gewone lijn van MK niet zo mijn voorkeur heeft. Maar de Collection lijn vind ik echt te gek!

Bijna elke dag neem ik wel even een kijken online op sites als Net-A-Porter, MyTheresa, Gucci, Chanel en ga zo maar even door. Omdat ik enorm graag mijn liefde voor designertassen met jullie wil delen ben ik daarom vanaf nu een nieuwe rubriek gestart. Designertassen Musthaves. Zo kunnen we met zijn alle gaan kwijlen, glunderen en sparen. Laten we beginnen met de klassiekers.

CHANEL – CLASSIC FLAP BAG

Wie deze tas niet kent heeft denk ik onder een steen geleefd. De naam zegt het al. Deze tas is een heuse klassieker. Zelf ben ik enorm fan van de Classic Flap met zilver hardware. De tas hierboven heeft trouwens lamsleer. Doe mij maar die van caviar leather. – ook wel kalfsleer – Heerlijk weg kwijlen bij deze tas. Oh en wil je de prijs weten? Laat CHANEL nou net alle prijzen online hebben gezet!

De waarde van dit model begint vanaf €4100,-

LOUIS VUITTON – NEVER FULL

Deze tas raad ik iedereen aan als eerste designertas. Deze tas is stevig, er past veel in en is onwijs makkelijk in gebruik. Niet te licht. Perfect voor elke dag of juist voor een weekendje weg. Elk jaar wordt deze tas, net als de andere Louis Vuitton tassen, duurder. Heb je het geld en wil je deze tas graag? Ga ervoor!

De waarde van dit model begint vanaf €895,-

MULBERRY – BAYSWATER

Mulberry is momenteel een grote schoonmaak aan het houden. Er zit een nieuwe designer die veel oude modellen aan het vernieuwen is. Zo ook de Bayswater. De tas op het plaatje hierboven is het oude originele model Bayswater. Ideaal voor elke dag. De tas is er in meerdere formaten.

De waarde van dit model begint vanaf €995,-

Designertassen de klassiekers

MICHAEL KORS COLLECTION – MIRANDA SHOULDER BAG

Zoals ik al ben ik enorm fan van de Michael Kors Collection tassen. Deze tas is enorm ruim en perfect voor dagelijks gebruik. Er zijn weinig meiden met de Michael Kors Collection tassen omdat deze lijn niet zo heel erg bekend is. Althans, nog niet. De tassen zijn net iets fijner van leer en worden volledig handgemaakt. Iets specialer dus in vergelijking tot de normale MK collectie.

De waarde van dit model begint vanaf €690,-

CHLOE – DREW

Ik ben een enorm fan van het merk Chloe en van het zusje See By Chloe. Bijna alles uit de collectie spreekt mij wel aan. De Chloe Drew bag is wel een van de echte klassiekers. Ze zijn bijna niet uit de fashionindustrie te denken. Elk seizoen komen er weer verschillende kleuren en dessins uit van dit model. Never out of fashion. En wat ook fijn is, deze tas verschijnt ook nog wel eens in de sale!

De waarde van dit model begint vanaf €850,-

SAINT LAURENT – CLASSIC SAC DU JOUR BAG

De naam van de tas zegt het al. Sac du jour, tas voor elke dag. Deze tas is een echte klassieker. Strak, simpel maar toch chique. Ook deze tas wordt vaak uitgebracht in verschillende soorten. Er zijn verschillende maten van dit model.

De waarde van dit model begint vanaf €1490,-

Designertassen de klassiekers

Wat is jouw favoriete designertas klassieker?

Share Button

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *