Mijn 5 favoriete Instagram accounts voor haarinspiratie

Op zoek naar een nieuwe haarstijl, haarkleur of een look voor een avondje uit? Naast Pinterest is Instagram mijn favoriete plek om op zoek te gaan naar haarinspiratie. Door de jaren heen heb ik dan ook al veel Instagram accounts verzameld. Vandaag vertel ik jullie mijn favorieten!

Van haar stylisten en coloristen tot bloggers en vloggers. Kijken jullie mee?

Kristin_Ess

Bovenaan de lijst en dat is niet voor niets! Kristin Ess is namelijk de haarstylist van veel bekende celebs. Denk aan Lauren Conrad, Lucy Hale en Jenna Dewan Tatum. De it-girls met altijd te gekke haarstijlen, als je het mij vraagt. Ik liet zelfs een lange bob knippen toen ik via Kristin Ess zag hoe te gek dit stond bij Lauren Conrad. Als je naar de kapper gaat maar niet weet wat je met je haar wilt, check dan vooral dit account even.

P.S. Kristin Ess heeft sinds ook een eigen lijn met haarproducten. Verkrijgbaar bij Target en de producten zien er net zo leuk uit als haar creaties!

Shooting two of my favorite things on earth. @michala20's pretty hair and #LolaEss

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

I'm gonna leaf you all with this beauty. 🍁🍂🍁

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

Hairromance

Op Hair Romance vind je dagelijks de tofste inspiratie voor een haarstijl, denk hierbij vooral aan heel veel verschillende manieren om te vlechten. Hoe je dit dan zelf makkelijk kan doen? Op de website vind je de tutorials.

What's better than a waterfall braid? Two waterfal braids!

A post shared by Christina – Hair Romance (@hairromance) on

 

Anjabee

Anja Burton is hair colorist. Ben je op zoek naar een nieuwe haarkleur? Dan moet je bij dit account zijn. Vooral veel natuurlijke, sunkissed kleuringen.

 

Lorealhair

L’oreal Hair heeft past sinds begin vorig jaar een Instagram account, maar al wel een favoriet voor haarinspiratie. Voornamelijk als het gaat om haarkleuren. Daarnaast delen ze niet alleen eigen beelden, maar ook veel beelden van consumenten.

KayleyMelissa

Kayley Melissa is beauty vlogger & haar stylist. Op haar Instagram account deelt ze veel verschillende haarstijlen die je dagelijks kan dragen. Hierbij komen ook weer veel vlechten voorbij, maak ook leuke up-do’s. Via haar video’s op YouTube vind je ook de tutorials van bepaalde kapsels.

Big smile because tomorrow is Friday!! 🎉

A post shared by KayleyMelissa (@kayleymelissa) on

That moment when you find your new go to hairstyle 🙈😄. Sneaky peek at tomorrow's video 💗💗💗

A post shared by KayleyMelissa (@kayleymelissa) on

Wat zijn jouw favoriete Instagram accounts als je op zoek bent naar haarinspiratie?

Share Button

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *