Home / Uncategorized  / 4 X KNAPPE STERREN ALS KEN POP

4 X KNAPPE STERREN ALS KEN POP

Onder het mom van Throwback Thursday. Want als we op onze leeftijd nog Ken poppen kopen, roept dat geheid vragen op. Maar als ze nou in een super knap jasje zijn gestoken, dán wordt het echter een ander verhaal… Laten we dat nou net gedaan hebben.

Ryan Gosling en David Beckham als pop? Willen we. Heel graag. Voor op ons verlang-naar-jou-lijstje. En dus lieten we onze fantasie de vrije loop en maakten we een LA LA Land pop van Ryan. Want als je zelfs aantrekkelijk bent op tap schoenen, dan verdien je dat. En wat was ‘ie goed achter die piano – zonder double! Daarom willen we ook een ‘press for serenade’ knop.

Zayn en zijn MET Gala outfit kunnen we nog steeds niet vergeten. Dus willen we een MET Gala Zayn pop. Want wat zouden we graag arm-om-stalen-arm met hem willen lopen…

Na het zien van de nieuwe Fifty Shades film kan een Mister Grey pop natuurlijk niet uitblijven. Met mini helikopter, want als je het voor elkaar krijgt om een aantal uur na een helikoptercrash alweer voor de deur te staan; dan kan een mini helikopter niet missen. Laters, Baby…

En tot slot de man der mannen: mijnheer Beckham. En onder het mom van less is more draagt ‘ie uitsluitend een knappe H&M boxer. Want die reclames blijven ons verbazen.

Welke Ken doll staat het hoogst op jouw verlang-naar-jou-lijstje?

Bron: Stylight

Share Button

Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

NO COMMENTS

POST A COMMENT