READING

4x webshops voor minimalistische sieraden

4x webshops voor minimalistische sieraden

Bron: by1oak.com

Hou jij ook van die hippe, moderne, minimalistische sieraden? Je weet wel, die sieraden waarvan je er lekker veel tegelijk kan dragen. Weet je niet waar je de leukste exemplaren kan vinden? Lees dan vooral verder. Ik ga jullie namelijk een paar fijn merken en webshops tippen. Geen dank! 

P.S. Volg ze vooral ook op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de ‘new-ins’, kortingen en fijne inspiratie!

1. By1oak

By1oak is een merk dat door twee vriendinnen is opgezet, na drie maanden avontuur in modestad New York. Al hun indrukken en ervaringen in deze stad resulteerde in By1oak. Ze hebben heel veel keus aan sieraden. Van oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. De prijs van de sieraden liggen tussen de €10 – €130.

 

✨ #sweetandspicy #starlight #fullmoonm #necklaces #by1oak #yourjewelrydealer

A post shared by BY1OAK (@by1oak) on

 

Oldie but a goodie✨ #beautyandsimplicity #neveroutofstock #yourjewelrydealer

A post shared by BY1OAK (@by1oak) on

 

2. Velvet Sand

Velvet Sand is een vrij nieuwe webshop, met geweldige sieraden voor een heel fijn prijsje. Ze hebben nog niet heel veel keus, maar de sieraden die ze hebben zijn precies wat ik elke keer zoek. Daarnaast komt Velvet Sand met iets nieuws. “Binnenkort komt VELVET SAND met iets nieuws.. Iets wat je perfect kan dragen tijdens al je vakantie avonturen, makkelijk kan combineren met onze sieraden en iets waar jullie helemaal gelukkig van zullen worden!”

Geen idee wat het is, maar het klinkt veelbelovend. In de gaten houden dus!

 

 

3. Fashionolgy 

Fashionolgy is naar mijn idee de eerste Nederlandse merk/webshop die gefocust was op minimalistische sieraden. Al sinds 2009 verkopen zij deze sieraden via de webshop. Bij Fashionolgy heb je heel veel keuze aan zilvere en gouden sieraden tussen de €10 en €150. Big plus, ze hebben regelmatig fijne sales!

Nimbus hoops, triple dots and 8mm hoops www.fashionology.nl

A post shared by Fashionology (@fashionology_nl) on

 

Star Tag Necklace available in gold plated and sterling silver

A post shared by Fashionology (@fashionology_nl) on

 

Wild earstack 🐅🐅🐅🐅🐅🐅🐅

A post shared by Fashionology (@fashionology_nl) on

 

4. Anna + Nina

Anna + Nina is niet alleen mijn favoriete hotspot in Amsterdam voor de leukste spulletjes, maar ook een goede online shop voor minimalistische sieraden. Tip: ze hebben nu ook een geweldige sieradencollectie met Anna Nooshin!

 

 

Waar shop jij je sieraden? Deel jouw webshop tips met ons! 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Wauw die foto van Anna Nooshin, zo mooi! Supertips dit, nu ga ik toch eens kijken bij alle webshops. Velvet Sand is inderdaad erg leuk! Malou x

  2. Leuke tips! Fashionology heeft echt hele toffe oorbellen

  3. […] source – 4x webshops voor minimalistische sieraden Minimalistische Sieraden […]

  4. annalisa

    26 maart

    Super leuke webshops! ik kijk zelf altijd op june95.com. Nog niet zo heel bekend, maar wel heel leuk en niet zo prijzig 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
LET'S GET SOCIAL