Home / Fashion & Beauty  / Shopping  / OUTFIT: OP JE PAASBEST

OUTFIT: OP JE PAASBEST

Spring is in the air! Tel daar het aankomend Paasweekend bij op en je hebt genoeg reden voor een nieuw knap outfitje. Voor deze gelegenheid houden we rekening met alles: van lange Paas-avonden aan tafel tot veel, héél veel eten.

We hebben daarom een lekker wijdvallend fitje. Met de accenten op de plekken die simpelweg niet uit kunnen dijen tijdens een familie etentje. Zelfs niet na een hele chocolade paashaas. En Paasstol. Met spijs.

Weer of geen weer; Pasen is het perfecte excuus om geel te dragen. Of op z’n minst een accessoire in het geel. Te zomers, zeg je? Dan knal je gewoon een panty aan en het probleem is opgelost. Maak je look af met een stoer leren jack en enkellaarsjes!

Tas, D&G €695 – Enkellaarzen, Givenchy €1045 – Leren jack, Replay €500 – Jurk, Paul & Joe €149 – Telefoonhoesje, Moschino €49

Wat zijn jouw Paas plannen?

Share Button

Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

1 COMMENT

POST A COMMENT