About

The New Girl In Town is weer online. Welkom op de nieuwe website

Op een dag in maart 2011 begon ik, Laura Boogers, het blog The New Girl In Town. Een plek waar ik al mijn inspiraties, outfits en ideeën op het gebied van mode kwijt kon. Wat in eerste instantie bedoeld was als mijn eigen fashion dagboek, groeide al snel uit tot een persoonlijke fashion blog waar ik niet alleen mezelf, vrienden en familie mee inspireerde, maar ook meiden van over de hele wereld.

Jaren en veel ervaringen later is het tijd voor een nieuwe stap. Sinds kort heb ik een hbo-diploma Redactie & Mediaproductie op zak en dat betekent dat er een nieuwe fase in mijn leven aanbreekt. Dit heeft mij geïnspireerd voor The New Girl In Town 2.0.

Wat is The New Girl In Town 2.0?

In het leven van 15 tot en met 30-jarige girls vinden er veel verandering plaats. Je gaat studeren, op zoek naar werk of een baan, de wereld verkennen met reizen of op jezelf wonen of samenwonen. Vaak genoeg ben je ‘the new girl in town’. Voor deze girls is er nu de online life kit The New Girl In Town. Of je nu op zoek bent naar tips & tricks of inspiraties op het gebied van interieur, reizen, studeren of werken, maar ook graag meer te weten wilt komen over de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en trends op het gebied van fashion en beauty, hier vind je het! The New Girl In Town is jouw online kit die je helpt door het leven van een jonge vrouw, “because everyday is a new beginning”.

Over mij

Ik ben Laura Boogers is de oprichtster van The New Girl In Town en tevens freelance tektschrijver & sociale media. Eind november 2014 ben ik op 22-jarige leeftijd afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie met als specialisatie Redactie en Mediaproductie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Veenendaal, maar droom ervan om in Amsterdam, New York en/of Los Angeles te wonen.